nordens ark.


Underbar dag!! Kollade på massa djur, Svea har ridit, vi har klappat kaniner och getter, försökt klappat höns, fikat, jag fick en möglig Äppelkaka men vad gör det en solig dag. Ebbe fick sin skönhetssömn genom hela nordens ark. Vi är alla nöjda och glada.
Nu är killarna nattade, Svea ska snart lägga sig sen ska jag slänga mig raklång på soffan. Är så himla trött.

baby blue eyes.

lille Ebbe idag.
Ikväll har vi en riktig myskväll utomhus på vår trall, under paviljongen. Lyssnar på härlig musik, äter fredagsmys och dricker en cider. Så jäkla underbart med sommar, vill ha det så här året om. Sol och värme är min grej, längtar INTE till vintern. Det får bli höst på sin höjd.
 
Hoppas ni har en fin kväll ni också!

pomps rea.


Idag hämtade vi ut ett till paket, som jag helt hade glömt att jag beställt. Från pomp delux rea. Också perfekta basplagg till skolstarten. Sveas skolstart är typ det enda jag tänker på just nu. Min lilla lilla tjej börjar skolan, det är stort! Allt är så nytt för både henne och mig, vad ska införskaffas?! Vad är bra att tänka på?! Vad är nödvändigt och vad är helt onödigt?! Jag har noll koll känner jag, men det reder sig nog.

tips tips.

 
Måste bara tipsa om en APP som jag själv tycker är så himla bra. Polagram. Därifrån kan man framkalla bilder direkt från mobilen. Även bilder på mobilskal och posters. Jag beställde den här postern för ett litet tag sen. Jag valde ut 35 bilder ur min mobil, beställde, betalade och fick denna hemskickad till brevlådan någon vecka senare. Så himla smidigt eftersom man har dom flesta bilderna i mobilen. I alla fall jag.
Postern kostade 19.90 euro, och så tillkom frakt. Tror slutsumman hamnade på 239 kr, väldigt överkomligt tycker jag. Vårt kök blev något personligare nu, och det gillar jag. Tänkte framkalla mer bilder någon gång för att göra en fotovägg i trappen. Ska kolla på loppis efter udda och fina ramar och samla på mig ett gäng.
 
Tummen upp!

Svea.


Idag invigdes några av kläderna från Next . Svea är väldigt nöjd, jag också! Fina och väldigt sköna kläder.
Idag har vi faktiskt bara vart hemma, var behövligt att ta det lite lugnt. Jag har städat lite, vi gick en sväng till affären, annars har vi bara varit utan måsten.
Nu ska jag städa upp i köket efter middagen. Jag försöker släppa städkraven på mig själv och tänka att så länge kök och badrum är rent och fräscht så gör det inget om resten av hemmet är rörigt. Men jag lyckas aldrig hålla det, för jag går likt förbannat och plockar och piffar flera gånger om dagen. Jag mår dåligt när det är rörigt.
Jaja. Enough said.
 
Puss!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!