badbebis.

 

Alltså, jag är helt galet kär i den här lille bebben. Ikväll fick han bada med pappsen, Han älskar att bada! Och såklart ska storasyskonen titta på, se så det går rätt till :)
Nu ligger alla mina små kycklingar i sina sängar och sover, jag ska ta mig lite te och varva ner i soffan innan det ör dags för mig också att sova.
Puss!

älskade lilla lillebror


 
 

Vår lilla Ebbe. Så välskapt.

basic.

 
Fyy, så mörka bilderna blev, men orkar inte fixa till dom. Ni ser ju vad det är - kläder! Tröjor närmare bestämt som jag beställde till Svea häromveckan. Hon börjar skolan(!!!!!!!!) i augusti så basplagg var på sin plats. Den fluffiga koftan är min favvo, vill ha till mig själv! Allt är från Next, förutom den vita koftan, den är från zara. Topparna säljs i tre-pack. Perfekt!

en dag i Lysekil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag har så mycket jag vill dela med mig av, så ett försök till på bloggen kanske vore på sin plats.
Häromdagen spenderades dagen i Lysekil med min syster, mamma och alla barnen. Blev en tur till havets hus, åt glassar, käkade mat och badade. Vi fick en riktigt härlig dag, mådde så bra i hela kroppen. Men min syster och mamma (och pappa) har den inverkan på mig, jag mår bra när jag får vara med dom.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!