present.

 
 
Idag kom Mattias hem med en inslagen present, innehållandes denna suuuperfina tröja. Så roligt att det var just denna då jag klämde och kände på den i tisdags och tyckte den var så fin.
 
Idag har dagen varit så jäkla lugn, precis som jag ville ha det idag. Barnen har vart hos dagmammorna och jag har bara varit hemma, legat på soffan och kollat på tv. Kommer inte ens ihåg när jag gjorde det senast.
Efter Mattias kom hem åkte vi iväg i fixa lite grejer, handlade och hämtade barnen. Så nu är allt åretställt här hemma igen. Även om det är skönt med lugn och ro ibland så älskar jag liv omkring mig.
 
Ha en fortsatt trevlig dag, folks!

traktor.

 
Blev inget ryggläge i soffan. Kom på att jag köpt sockerpasta idag, så jag började med dekorationer till olles tårta. Blev inte så jäkla nöjd, hatar pastan från Panduro och ångrar mig varje gång jag köper den där. Men det är ju så lättillgängligt. Nåja, jag brukar till regel aldrig känna mig fullt nöjd, men när allt hamnar i sin helhet och tårtan är klar känns det ändå bättre. Traktorn ska få sig ett släp med hö på också, resten får ni se när det är klart. Har en bild i huvudet, men det är lite svårt att fotografera den och slänga upp här på bloggen. Blir lite traktor/bondgård-tema iaf. Olle älskar verkligen traktorer. Och då menar jag verkligen ÄLSKAR.
 
NU ska jag plocka undan här hemma. Ingen ro och ingen vila.

shoppingdag.

 
Olle i ny bomberjacka och nya byxor från h&m och nya skor från euroskor. Fyndade dom på 60% så ist för 299 kr kostade dom 119 spänn. kap delux. Jackan är dock sjukt stor, men det var den sista som fanns kvar så var tvungen att köpa den ändå. Svea fick likadana skor fast i annan färgkombo.
 
Sjukt lång dag idag! Har gått på torp hela dagen, nu ömmar fötter och rygg på mig men har haft det supermysigt med mamma! Nu är Ollisen nattad, snart är det Sveas tur. Men innan dess ska jag plocka undan här hemma. SEN RYGGLÄGE i soffan.
 

tisdag.

 
 
Nu bär det av till torp med mamma! Ha en bra dag, alla fina!
 

lägesrapport.

 Igår storstädade jag, det syns ju föga idag. Men det är väl det som är charmen med småbarn, man går ju väldigt sällan sysslolös ;)
 
Lägesrapport: Jag sitter helt slut i köket, och barnen kollar film och äter ostbågar. Jaa, jag vet. PÅ EN MÅNDAG. Jag ville lyxa till det lite, vill jag skriva, men egentligen är jag så jävlaaaa trött och ville ha lite lugn och ro i tio minuter. Idag har vi hållt igång hela dagen. Vi håller egentligen igång hela dagen alla dagar, men just idag är jag så trött så jag känner mig sjuk. Helt utmattad i huvudet. Orkar knappt tänka..
 
Imorgon ska barnen till sina dagmammor, och jag ska passa på att åka till torp köpcentrum med mamma. Skor till barnen står på inköpslistan.
 
 
Min hubbabubba och jag alldeles nyss.
"Ringa momma! Momma komma hem!" Momma komma hit alltså. Han är en hejjare på att prata nu. Min bebiiiis växer för snabbt.

hårrosetter.

 

Kolla så fina hårspännen det kom till Svea idag på posten. Beställde av modeprinsessan på instagram, som gör dom själv. Är hur nöjd som helst! Adda bara modeprinsessan på IG om ni själva är intresserade av att beställa. 12 kr styck. Nästan gratis ju! Jag beställde en svart, ljusrosa och cerise.

sängar.


Jag älskar Olles säng, tycker den är mysig och charmig och han sover bra i den. Men jag tycker den börjar bli i minsta laget nu. Har kollat efter ny säng i flera veckor men det är verkligen så svårt att hitta en fin mysig säng. Har ni tips får ni gärna hojta!!
 
Det lutar åt denna för tillfället, men faaaasen jag vet inte.
 
 
Vad har ni för säng till era barn?

rallybruden.

 
 
 
 
 

Som ni ser har Svea åkt fyrhjuling idag, i några backar vilket krävdes full gas och lite hopp. Den här tjejen slutar aldrig förvåna mig.
Sen blev det glass i bilen på vägen hem, nu sover Olle och vi andra tar det mest bara lugnt. Lite söndagsslapp.
 
Ha en fin söndag!

Himmelens finnaste ängel.

Sitter ensam ikväll, och då tänker jag alltid för mycket. Tänker på vårsn fina, alldeles perfekta Selma som inte fick leva med oss. Som fick vingar och flytta upp till himlen. Jag  mår illa av blotta tanken på att våran bebis inte får vara hos oss. Det är så vidrigt och orättvist. Just nu sköljer bara allt över mig och jag vill bara tillbaka i tiden så jag får ha henne i famnen igen, krama henne, bara för en sekund. Hon var så himla söt och näpen, och alldeles alldeles tyst.
Hon fick aldrig ens se vilka hennes föräldrar var, vilka som pratat med henne alla dessa månader, vilka som klappat magen, skrattat och sjungt. Hon fick aldrig träffa hennes fantastiska storasyster, dom fick aldrig busa med varandra. Och det gör så jävla ont. Fortfarande.
Istället för en bebis fick vi en grav att ta hand om, och jag går inte ens dit! Fatta att jag inte ens kan gå dit, jag klarar fortfarande inte av det och jag känner mig som världens sämsta mamma när jag inte ens går till min dotters grav. Det ä¨r ju det minsta jag kan göra.
 
Jag minns när vi kistlade henne. När vi tog på henne de sötaste kläderna, och den ljuvligaste mössan med volanger som var på tok för stor. Vi hade tidigare den dagen valt kläder med omsorg, skönt skulle det vara, så det blev en underbar body och rosa små mysbyxor till, så hon fick sova gott. Köpte även en nalle och en snutte, som vi senare la ner i kistan med henne. Jag minns hur Mattias la snutten så omsorgsfullt så hon skulle ligga tryggt med den längs kinden. Jag minns att hon såg så rofylld ut, så tyst men ändå så bestämd. Den tjejen hade vi fått o göra med, det såg man.
 
Det är så många minnen som jag förträngt som bara kommer över mig nu. Jag kommer ihåg hur fruktansvärt det var att stänga kistlocket, när det skruvades ihop. Då visste jag att det var absolut sista gången jag fick se henne, sista gången jag fick ta på henne, hålla henne, beundra hennes små söta händer och fötter. Då förstod jag att hon aldrig kommer komma tillbaka till mig och att jag då kunde hålla mig på fötterna är fortfarande en gåta. Jag grät så mycket att jag inte ens kunde se.
 
Jag minns begravningen. Hur jag grät hejdlöst genom hela cermonin. Jag minns när prästen sa "Selma gillade tystnad och reagerade alltid när det blev lugn och ro, det har hennes föräldrar berättat" och det slog mig rakt i hjärtat. Svea var en sån solstråle och gick och delade ut näsdukar. Då var hon bara två år, lilla strumpan.
 
Fy, satan vad jag saknar dig. Det gör ont i varenda liten cell i kroppen när jag tänker på dig. det gör ont när jag blir påmind om att jag aldrig får se dig växa upp. Det gör ont för du aldrig fått leka jage med din syster, att jag aldrig får läsa en bok för dig, att jag aldrig får trösta dig, skratta med dig. Det gör ont för jag aldrig fick se dig krypa eller gå.
Det gör ont för att jag inte förstår.
Jag är så tacksam att jag fick dig. Jag älskar dig mer än vad någon någonsin kommer att förstå.
 

Microsoft surface.

 
Här är surfplattan. Det är en Microsoft Surface och eftersom Mattias köpte ett tangentbord till kommer det främsta användningsområdet för den vara ett substitut till en vanlig dator, bara grymt mycket smidigare. Tangentbordet är touch så det är inga riktiga tangenter vilket är grymt tacksamt när man har en Olle i huset som har fingrar som kliar och bara måååååste pilla på allting. Jag är supernöjd!
 
Inköpt på elgiganten.
 
haha en rolig sak är när jag installera ett microsoft-konto på plattan nu så kom det upp massa bilder på mig från när jag var typ 16.. Här är jag 16 och sminkar mig på toaletten i skolan.
 
bahaha samma ålder (16-17??) och too cool for school. Längtar inte till Sveas tonår.

 

lördag.

 
 
hej alla fina! fick en surfplatta av mattias i för tidig 25årspresent, så är ju tvungen att testa den :) jag är iaf hur nöjd som helst. fick med ett tangentbort som man kan koppla i så man kan ha den mer som dator också.
 
Idag har barnen fått varit hos mormor och morfar och Mattias och jag har fikat, kollat i massa affärer, han har köpt sjukt snygga byxor och vi har storhandlat mat. Skönt att bara vara själva ibland också. sen blev det sibylla och nu sitter jag här. Har blitt lite väl mycket skräpmat denna vecka, men äsch, vad gör det om hundra år.
 
vi hörs sen :)

dagen.

Bullen i badet ikväll.

Hej och håå! Jag har verkligen inget av vett att skriva utan tänkte väl mest hoppa in här och säga hej! Idag har jag och Olle hängt hos min mormor och morfar. Svea har varit med Mattias på jobbet, dom hade käkat korv med bröd, åkt grävmaskin sen åkte dom och köpte ny crosshjälm till Svea, och ny skyddsjacka. Sen avslutade de jobbdagen med donken.
Hemma har vi mest hängt ute idag, sen när klockan närmade sig sju mutade jag in dom med ett bad. Funkar varje gång.
 
Skyddsjackan. Grymt bra! Mer skydd än så går ju knappast att få. Från 4speed.se

Ha en fortsatt mysig kväll!
 

kväll.

 

Jag är en riktigt kvällsmänniska. Och något jag verkligen uppskattar är kvällsmackan framför tvn i soffan med tända ljus. Sveriges äldsta 24åring? Som förresten snart blir 25! I oktober. Ett kvarts sekel. Jag gillar att bli äldre. Nu ialla fall :) 
Ha en mysig kväll!

kusinlek.

 
 
 
 
 
 
 
 Idag har min mamma, syster och hennes dotter varit här hela dagen. Barnen har lekt för fullt, ätit pannkakor, busat, bråkat, kramats, ätit kakor. Det har varit sånt hålligång att jag helt missat Olles dagsvila. Så jag blev inte direkt förvånad när han däckade kl halv fyra, han kämpade in i det sista tills tröttheten tog över helt och vann.
 
Hoppas ni har haft en fin dag!

tisdagsoutfit.


dagen.

 
Bullen idag.

Hej och hå!
Idag har barnen varit hos sina dagmammor och jag passade då på att åka in till torp köpcentrum för att bara vara, titta lite och få andas. Kom inte ihåg när jag gick så för mig själv, när jag verkligen hade tid att kolla på plaggen innan jag köpt dom. PROVA KLÄDER, shit när gjorde jag det senast i ett provrum. Det har varit en riktigt Malin-dag idag och gud vad jag behövde detta. Kolla inte ens på grejer till barnen. Min nästa egodag får äga rum hos frissan. Här ska rås om sig själv!
Efter vi hämtat barnen, blev det middag och sen drog vi iväg så Svea fick åka fyrhjuling. Den här gången hade jag med mig både kaffe och bullar.
 
 

Efteråt bar det av till mamma och pappa där även min syster plus systerdotter/guddotter är. Imorgon blir det kusinlek för barnen hela dagen lång :)
Hoppas ni har haft en bra dag!

Nytt in.

 

Lite shopping från idag. Kläder och ringar från H&M och skor från din sko. Lite höstigt.

Olle.

Jag tog nya bilder till inbjudningskorten istället, mycket roligare så. Synd att den här blev så kornig, så den blir det inte men ni kan ju få se den. Min lilla gosepojk vad jag är kär i honom. Helt förälskad.
Sen gick vi ut och hängde resten av kvällen:
 
 
 
 
och Svea låste ute oss.
 

spegel, spegel på väggen där.

 
Visst älskar man förresten sånna här spegelkort? ;) Ska bättra mig, looovar.
 
Idag är vi bara hemma, har haft mamma på besök, så idag höll jag det ganska casual. Älskar jeans, så idag blev det denim från topp till tå. Simpelt och snyggt enligt min åsikt. Går jag ut idag blir det vita converse till och en blå mockajacka. 
Tjingeling! Nu ska jag tvätta spegeln, ser jag.

kalasplanering.

Sitter och ska beställa inbjudningskort till Olles kalas, men eftersom batterierna i kameran är slut så får jag hitta nån "gammal" bild. Ååh vad jag älskar att bjuda in till kalas. Älskar att fixa och baka och greja. Jag stressar alltid sönder mig, men det har liksom blivit halva grejen.
Till Sveas kalas gjorde jag två tårtor, men nu tänkte jag göra en stor istället och göra tårtbotten i långpanna. Plus lite annat smått och gott, som morotskaksmuffins tex. Gjorde morotskaka i långpanna i fredags och kom på att det måste serveras på Olles kalas också. Enklare "cupcakes" går ju knappast att göra.
 
 
 
 

Sveas tårtor gjorde jag med sockerpasta (nej jag är inget proffs, I know) men Olles tårta tänkte jag täcka med marsipan den här gången. Får se hur allt slutar, men planering är alltid kul :)

barnrum.


 
Kunde inte riktigt släppa barnrummet så kollade runt lite på nätet och hittade en del jag fastnade för. Den mintgröna minifåtöljen!! Hur fin?! "Djurhuvudet" tänkte jag beställa för att ha över Sveas säng. Blir finfint det.
 

Barnens rum.

 


 

Ursäkta för kvaliteten på bilderna, men batterierna tog slut på kameran så det fick bli telefonen. Men ville visa barnens rum. Känns rätt mysigt när det väl är städat. Det enda som inte är riktigt top notch är Sveas hörna. Där behövs det en vägglampa, mer kuddar, ett fluffigare överkast, vimplar över sängen, en tavellist kanske. Lite mer myspys behöver hon! Tipsa gärna hur ni hade gjort det!

Header och städ.

 
Knepade och knåpade lite på headern imorse, och nu känns den helt okej. Vingarna symboliserar såklart våran lilla ängel Selma.
 
Idag har det inte hänt så mycket. Regner har öst ner så jag har passat på med storstädning. Behövdes vill jag lova, har dragit ut på städningen alldeles för länge. Samtidigt lekte barnen ute med bilar och sparkcyklar. Och senare kom två lortiga små in i ett rent hem. Om hallen nere förblev ren kan ni ju klura på. Svabben fick i alla fall ta sig en svängom igen. Tvättmaskinen också. Och nu sitter två små rena barn i soffan framför en tecknad film i väntan på middagen. Altandörren står öppen och i bakgrunden hörs regnet slå ner mot trallen. Det tar emot att säga, men nu är nog sommaren över. Men om luften är frisk? Ja, nu är den det.
 
Ha en skön söndag, vänner! ♥
 
 

chilledill

 

Intagit chillmode och kollar på I am Sam, en film med Sean Penn. Har inte sett den innan, och jag har redan en goodfeeling av den. En drama som är så där härligt mysig, djup och sorglig på samma gång. Helt i min smak.
Annars ikväll har vi bara myst, busat lite och jag har fått plockat undan leksaker som av någon anledning lyckas krypa ut till resten av huset, ÖVERALLT. Men med två små, vad kan man annars räkna med? Mina små pruttar.
Olle tackar alltid efter jag bytt hans blöja. Vilken snart 2-åring gör det? När Svea skulle duka ett bord på fyra personer, och det bara fanns tre servetter kvar, såg vi sen när vi skulle äta att hon lagt servetter på allas tallrikar utom hennes egen. Det säger så mycket om vilken person hon är. Ibland är man bara så stolt så man spricker.
 
Ha en fortsatt mysig kväll! Puss

casual saturday.


Ibland är det bra att aldrig kunna göra sig av med kläder. Den här skjortan köpte jag i gymnasiet, har typ inte använt den sen dess heller. Men idag åkte den fram igen och nu gillar jag den. Perfekt att fynda i sin egen garderob, tjäna väl iaf 250 spänn idag ;)
 
Nu ska jag kurera huvudvärk. Har uppdaterat designen, så ni kanske behöver trycka på f5 för att se.

Hunter.

 

Dessa val! Hunter Original är ju riktigt snygga och klassiska, men jag gillar ju de glansiga också.
Vilka hade ni valt? Dom matta?
 
(har förresten uppd. designen så ni får kanske trycka på f5)

lerigt.

 
Olle roar sig så bra själv när Svea kör. Här ser han dock sjukt uttråkad ut.
 
"Ja, men här funkar det nog att vara" tänkte han, och senare vadade han bokstavligen i vattenpölar. Det blev en väldigt lerig körning för Svea, vilket fick mig att konstatera att jag måste ha mig ett par stövlar.
 
Som sagt.
 
Hörs sen!

Blommor och fyrhjuling. Kontraster gillar vi.

Svea är lika förvånad som jag att blommorna fortfarande lever och blommar.
 
 
Sen svängde humöret på 1 sekund och då var ingenting bra längre. Tror hon tom. sket fullständigt i blommorna. Hårt liv som femåring. Hon påminner om både Lotta på Bråkmakargatan och Madicken. Lotta för att hon skrynklar hop ansiktet så när hon är missnöjd och Madicken för hon är så förståndig och lillgammal, det är något i hur hon pratar.
 
Har precis kommit in, nu ska jag fixa iordning mig för alldeles strax ska vi åka iväg så Svea ska få gasa med sin fyrhjuling. Hon är GRYM! Hon har sån jäkla kontroll, gasar som en galning, släpper på gasen i svängar, bromsar precis när hon ska. Ska visa er en film någon dag.
Ha en underbar lördag, vänner! Puss.

Olles garderob fylls på.

 
 
Titta så söt min lilla bulle är i sin rosa pyjamas. Ärvd av storasyrran såklart, så han äger bara rosa pyjamasar. Pyjamas är väl det tråkigaste man kan köpa? Det och strumpor (som ändå försvinner hele jäkla tiiiin)
MEN nu fyller ju bullen* två år om tre veckor, så hans pyjamasnöd ska vi ju kunna råda bot på.
 
 
Och detta hade jag tänkt att han ska ha på sig på hans kalas.
 
 
Även detta får flytta in i höstgarderoben.
 
 
Och denna urfina keps med öronlappar får pryda hans knopp i kyligt höstväder. Från morfarolle.se
Kläderna är från Zara och som ni ser äääälskar jag gubbkläder på små killar. Men sen så är han ju en liten Olle också, min lilla minifarbror.
 
*Olles smeknamn.

Time will tell.

Då var jag påt igen. Med samma gamla blogg jag en gång i tiden hade, och som på den tiden var ganska stor (1000 unika besökare/dag), och som jag senare tog bort. Alla inlägg, alla filmer, alla bilder, hux flux borta!
Nu ska jag ge det en chans. Skriva lite. Bjuda på bilder. Snacka kläder. Tipsa inredning. Tråka ut er med min vardag. Allt som ligger mig lite extra varmt om hjärtat för stunden kommer ni att få följa. Ingen prettoblogg. Bara jag. Och ganska mycket barn.

Puss.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!